menu Sluit het hoofdmenu

Verwijzing voor wonen

Wij streven ernaar dat onze cliënten een leven kunnen leiden zoals thuis, maar dan met zorg, begeleiding en eventuele behandeling vanuit Bartiméus. Wij bieden diverse soorten woonvormen aan op diverse locaties voor mensen met een visuele en meervoudige beperking. Dit doen we in moderne, kleinschalige woon- en werkvoorzieningen. Deze voorzieningen zijn aangepast volgens de laatste inzichten om het leven van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

Wie kan doorverwijzen?

Een doorverwijzing naar wonen bij Bartiméus kan door verschillende partijen gebeuren. Regelmatig hebben wij contact met MEE-consulenten die mensen helpen om een andere, meer passende woonvorm te vinden. Ook zorginstellingen die merken dat iemand binnen de huidige woning niet meer tot zijn recht komt vanwege de visusproblematiek kunnen contact opnemen met Bartiméus voor de mogelijkheden. 
 

Hoe verwijs ik naar Bartiméus Wonen?

Overweegt u uw cliënt te laten wonen bij Bartiméus, dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze woonlocaties. Onze maatschappelijk werkers geven u graag een rondleiding. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over wonen bij Bartiméus? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@bartimeus.nl of neem contact op met ons via 088- 88 99 888.