menu Sluit het hoofdmenu

Verwijzen naar diagnostiek

Bartiméus biedt gespecialiseerde oogheelkundige, elektrofysiologische en gedragswetenschappelijke diagnostiek. Onze onderzoekers hebben veel ervaring met kinderen en mensen met een verstandelijke beperking. Wij beschikken over speciale meetmethoden voor lastig te onderzoeken patiënten en voor specifieke onderzoeksvragen.

Wie kan doorverwijzen?

Medisch specialisten zoals oogartsen, neurologen en revalidatieartsen kunnen kinderen en volwassenen verwijzen voor diagnostiek naar Bartiméus.

Hoe verwijst u door naar Bartiméus?

Wij hebben diverse gegevens van u nodig als u een patiënt naar ons verwijst. Dat gaat om patiëntgegevens, de gegevens van de verwijzer zelf (AGB-code), de voorgeschiedenis en de reden van doorverwijzing. Verwijzen naar Bartiméus kan op verschillende manieren:

  • Faxen van de verwijzing naar 030 - 698 22 75. Dit kan vaak ook via uw eigen elektronische patiëntendossier.
  • Downloaden van het verwijsformulier van Bartiméus en vervolgens faxen naar 030 - 698 22 75 of per post verzenden naar Bartiméus Afdeling Aanmelding & Informatie, Antwoordnummer 167, 3700 WB Zeist.

Privacy persooonsgegevens

Wanneer u klantgegevens per e-mail verstuurt, dan moet dit volgens de wetgeving veilig gebeuren. Voor het veilig verzenden van persoonsgegevens maakt Bartiméus gebruik van ZorgMail. Maakt u hier zelf geen gebruik van en wilt u ons toch veilig mailen? Stuur dan een mail naar info@bartimeus.nl met uw verzoek. Wij sturen u dan een bericht waarop u kunt antwoorden en waarmee u voldoet aan de privacywetgeving. 

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een doorverwijzing voor diagnostiek? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag om het u zo makkelijk  mogelijk te maken om een patiënt aan ons door te verwijzen. In verband met het beschermen van persoonsgegevens vragen wij u om medische gegevens van patiënten niet per e-mail aan ons te versturen.