menu Sluit het hoofdmenu

Redenen genoeg om naar Ontmoetingsborrel InZicht te komen

geplaatst op Oog

Tijdens het congres Vision 2017 op dinsdag 27 juni organiseert InZicht een Ontmoetingsborrel. Deze borrel is zoveel meer dan een hapje en een drankje na afloop van een drukke congresdag om de avondspits te ontlopen...

...en ook meer dan alleen visitekaartjes uitwisselen met toevallige gesprekspartners. We maken het u tijdens deze ontmoetingsborrel gemakkelijk om met mensen in contact te komen die u écht wilt spreken. En laten u daarnaast de ruimte voor interessante toevallige ontmoetingen.

Zeven redenen om naar de ontmoetingsborrel van InZicht te komen:
1. Wilt u eens praten met iemand van de cliëntorganisatie?
2. Vindt u het leuk nader kennis te maken met de mensen van het programma InZicht?
3. Of gewoon met andere mensen die zich bezighouden met kwesties rond visuele beperking?
4. Wilt u ideeën opdoen voor de toepassing van uw projectresultaten in de praktijk?
5. Wilt u doorpraten over een inhoudelijk thema?
6. Heeft u een vraag over het indienen van een projectaanvraag voor de 13e ronde?
7. Bent u op zoek naar partners voor een projectaanvraag?

Even aanmelden

Is uw antwoord op één of meerdere vragen 'JA'? Dan hopen we u te begroeten op 27 juni, vanaf 18.00 - 20.00 uur in Restaurant Gember (op loopafstand van de congreslocatie). Meldt u zich aub vóór 20 juni aan via e-mail backofficeKei@visio.org.

Meer over InZicht en Vision 2017

Het ZonMw programma InZicht heeft als doel de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking te verbeteren. Dit gebeurt zowel door onderzoek als door het stimuleren van de toepassing van de resultaten daarvan in de praktijk. 

Het internationale congres Vision 2017 vindt plaats van 25 t/m 29 juni in het World Forum in Den Haag. Thema van het congres is 'Low vision rehabilitation: a global right'.