menu Sluit het hoofdmenu

Expertisecentrum Sociale Relaties & Gehechtheid

Cliënten met een visuele en/of verstandelijke beperking en gehechtheidsproblemen en/of hun ouders/verzorgers kunnen terecht bij de afdeling psychotherapie voor onderzoek en behandeling. Cliënten van andere instellingen zijn dus ook van harte welkom. Professionals die in hun werk met cliënten met gehechtheidsproblemen te maken hebben, kunnen voor informatie en scholing terecht bij de afdeling psychotherapie.

Inhoudelijke informatie over Hechtingsproblematiek

Zoekt u inhoudelijke informatie over Gehechtheid? Dan verwijzen wij u graag door naar het kennisdossier Gehechtheid op het cliëntendeel van deze website. 

Algemene contactgegevens

Algemeen telefoonnummer: 0343 - 52 69 11 of 0343 - 52 65 96

Postadres:
Bartiméus Afdeling Psychotherapie
Postbus 87 
3940 AB Doorn 

Team afdeling Psychotherapie

De afdeling Psychotherapie van Bartiméus bestaat uit een team van mensen die vanuit hun functie betrokken zijn bij kinderen, jongeren en volwassenen met gehechtheidsproblemen. In het team zitten o.a. een klinisch psycholoog/senior-psychotherapeut, klinisch psycholoog/kindertherapeut, gz-psychologen en psychomotorische therapeuten.

Cursussen

Cursussen worden georganiseerd zowel door Bartiméus als via het RINO (opleidingsinstituut in de Geestelijke Gezondheidszorg en aangrenzende terreinen).

Publicaties

Voor interessante folders, publicaties, onderzoeken en websites kunt u kijken op de pagina publicaties.  Ook werkt Bartiméus mee aan wetenschappelijk onderoek rondom Sociale relaties en gehechtheid

Wetenschappelijk onderzoek

Bartiméus publiceert regelmatig wetenschappelijke publicaties. Bekijk het totaaloverzicht van alle Bartiméus publicaties over gehechtheid.