menu Sluit het hoofdmenu

OVN Congres 2017 'De toekomst voor ogen'

vindt plaats op: 
zondag 12 februari 2017
Afbeelding OVN Congres Oog op de toekomst

De (oog)zorg is volop in beweging en optometristen bewegen mee. Welke ontwikkelingen zijn relevant, wat is de kern van het vak en wat is de toegevoegde waarde van de optometrist in de oogzorg? Deze aspecten zullen royaal aan bod komen op het 2-daagse congres van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) op zondag 12 en maandag 13 februari 2017 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Ook expertise-organisatie Bartiméus is net als voorgaande jaren aanwezig op dit congres.

Met maar liefst 1014 deelnemers is het congres de ideale gelegenheid om vakkennis uit te breiden, contacten te leggen en relaties met de industrie aan te halen. Het congres is mede mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van de industrie. Het programma biedt een grote diversiteit aan lezingen aan binnen het overkoepelende thema: ‘De toekomst voor ogen’. Meer dan 80 sprekers zullen hun kennis en ervaringen over alle facetten binnen de oogzorg komen delen.

Stand Bartiméus

Professionals van Bartiméus zullen de aanwezige optometristen informeren over de dienstverlening van Bartiméus, waaronder ons aanmeldingstraject en de specialistische onderzoeken en revalidatie. Zo kunnen we samen - nu en in de toekomst - een bijdrage (blijven) leveren aan een goed leven voor mensen met een visuele beperking. Welkom in onze stand!