menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsdag InZicht over de nieuwste technologische ontwikkelingen

vindt plaats op: 
maandag 19 februari 2018
Een vrouwenoog

De nieuwe technologische ontwikkelingen bieden veel mogelijkheden voor mensen met een visuele beperking om zelf de regie te voeren over hun leven. Denk aan ‘slimme’ navigatie op de smartphone voor mensen met een visuele beperking.

InZicht doet er het nodige aan om die technologieën te helpen ontwikkelen en te verspreiden binnen de doelgroep. Deze ontwikkelingen staan centraal tijdens de ontmoetingsdag van 19 februari 2018.

Wanneer en waar?

Maandag 19 februari 2018
Van 10.00 tot 17.00 uur
Bij Bartiméus in Ermelo: Putterweg 140, 3851 VG Ermelo

Voor wie?

De Ontmoetingsdag richt zich op de Nederlandse en Vlaamse onderzoekers, zorgprofessionals, cliënten (-belangenorganisaties), beleidsmakers, managers, bestuurders en andere geïnteresseerden die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de activiteiten van het programma InZicht.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de ontmoetingsdag, stuur dan vóór 10 februari 2018 een e-mail naar: inschrijvingen@bartimeus.nl onder vermelding van uw naam en organisatie. Het programma is nog in ontwikkeling. Als u zich ingeschreven heeft, dan kunnen we u goed op de hoogte houden. Deelname aan deze dag is gratis.

Zegt het voort!

Kent u mensen voor wie de ontmoetingsdag ook interessant is? Nodig hen vooral uit te komen en stuur dit bericht door. Ook voor hen geldt: graag eerst aanmelden.

Meer over InZicht

InZicht richt zicht op wetenschappelijk onderzoek naar de zorg, arbeid, onderwijs en revalidatie voor mensen met een visuele beperking met als doel om de kwaliteit voor leven te verbeteren. Bartiméus werkt hier ook aan mee.