menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsdag InZicht

vindt plaats op: 
donderdag 7 maart 2019
Oog van persoon

Als je blind of slechtziend bent kom je heel wat uitdagingen tegen in deze visueel ingestelde samenleving. Wat doet dit met je? Hoe werkt dat door in je relaties met je naasten? En hoe kun je daarbij ondersteund worden? Die vragen staan centraal tijdens de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart a.s. in Amersfoort.

Het doet wat met je

Blind of slechtziend zijn levert de nodige obstakels en uitdagingen op. Veel mensen met een visuele beperking gaan daar goed mee om, maar voor sommigen is dat lastiger. Die krijgen bijvoorbeeld te maken met psychische problemen. Dat werkt door bij hun naasten, maar ook bij de professionals die met hen werken.
Hoe ga je daar mee om? Welke kennis en antwoorden zijn er vanuit wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek? Daarover gaan onderzoekers, zorgprofessionals én mensen uit de doelgroep met elkaar in gesprek op de Ontmoetingsdag van InZicht op 7 maart 2019. We nodigen je van harte uit!

Praktische informatie

Deelname aan deze dag is gratis. De ontmoetingsdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. We komen bijeen in het Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2 in Amersfoort.