menu Sluit het hoofdmenu

Liever thuis! beurs Eindhoven

vindt plaats op: 
donderdag 24 november 2016
Liever thuis! Eindhoven

Op de liever thuis! beurs vind u alles over comfortabel en slim wonen. Ontdek van donderdag 24 t/m zaterdag 26 november in het Beursgebouw in Eindhoven wat er allemaal mogelijk is om uw huis en omgeving zo comfortabel mogelijk in te richten. Zo kunt u direct genieten van meer comfort en kunt u ook op hogere leeftijd met het grootste gemak zelfstandig blijven wonen. Ook Bartiméus staat op deze beurs voor u klaar als het gaat om wonen en leven met minder zicht!

Het aanbod van de standhouders is enorm divers, van domotica tot gezonde voeding en van medicijnhorloges tot badkamers met comfort.

Divers programma

Naast een aantal inspirerende lezingen, diverse workshops een interactieve innovatieroute, is er tijdens liever thuis! Eindhoven ook ruimte voor vermaak.

Stand Bartiméus (nr. 27)

U bent welkom in onze interactieve beurstand! We informeren u graag over de diverse mogelijkheden van revalidatie bij Bartiméus. Voor een zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven met een oogbeperking.

Locatie

Het Beursgebouw is gevestigd naast het NS- en het centraal busstation van Eindhoven, midden in het centrum van de stad. Daardoor is het beursgebouw prima te bereiken met het openbaar vervoer. Op maar 3 minuten lopen vanaf het station, bereikt u Beursgebouw Eindhoven.

Beursgebouw Eindhoven
Lardionoisstraat 8 (5611 ZZ) Eindhoven. Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Ga voor meer info en gratis entreekaarten naar de website van lieverthuis!