menu Sluit het hoofdmenu

Inspiratiedag innovatie in het onderwijs

vindt plaats op: 
woensdag 8 mei 2019
Afbeelding van logo Novio Tech Campus

Door en voor Accessibility, Bartiméus, Dedicon en Visio. Op woensdag 8 mei a.s. van 12.00- 16.30 uur. Een interessante dag voor o.a. projectmedewerkers- en leiders, aob’ers, docenten, onderwijsexperts en productmanagers.

Ontwikkelingen gaan razendsnel, nieuwe technieken en inzichten zorgen voor innovatieve toepassingen in het onderwijs. Accessibility, Bartiméus, Dedicon en Visio staan dan ook niet stil. Maar wat doet welke organisatie eigenlijk? Welke ontwikkelingen zijn er gaande? Tijd om kennis uit te wisselen! Op deze dag ontmoet je experts van andere organisaties die hun werk presenteren: innovatieve nieuwe oplossingen.

Deze middag is er naast kennis opdoen over concrete innovaties die binnen alle verschillende organisaties plaatsvinden, volop ruimte om met elkaar tot nieuwe ideeën te komen, in discussie te gaan, problemen op te lossen en tot nieuwe projectideeën te komen. In de tafelsessies ga je in gesprek met je tafelgenoten over bepaalde onderwerpen. Welke onderwerpen? Je leest ze allemaal in het programma op de website van Dedicon.

Wissel kennis uit en wees op de hoogte welke innovaties er worden ontwikkeld bij de verschillende organisaties. Leer van elkaar en kom gezamenlijk tot nieuwe ideeën.

Programma:
12.00-13.00 uur: binnenkomst en lunch
13.00-13.20 uur: introductie + korte pitch van alle thema's
13.20-14.30 uur: RONDE 1: Experts van Accessibility, Bartiméus, Dedicon en Visio vertellen je meer over innovaties waar ze mee bezig zijn. Bezoek hun tafel, leer er meer over en probeer het uit!
14.30-14.45 uur- PAUZE
14.45-15.45 uur: RONDE 2: Sluit aan bij een van deze tafelsessies en ga in gesprek over het onderwerp. Zo kom je in gesprek met collega’s van verschillende organisaties over één onderwerp. Kom gezamenlijk tot nieuwe ideeën! Iedere tafel wordt geleid door een expert. |
15.45- 16.30 uur: Afsluiting & borrel.

Locatie:
Novio Tech Campus
Transistorweg 5, Gebouw M, Nijmegen.

Ga naar het volledige programma of meld je aan via de website van Dedicon