menu Sluit het hoofdmenu

'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' voor zorgverleners

vindt plaats op: 
donderdag 9 april 2020
Bijzonder hoogleraar Paula Sterkenburg, GZ-psycholoog bij Bartiméus

Problemen met zien en/of horen blijven vaak onopgemerkt bij ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor hun relaties met belangrijke naasten én ervoor zorgen dat de geboden zorg en ondersteuning niet optimaal aansluit. Tijdens de Kennismarkt 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' op donderdag 9 april 2020 in Ermelo leren zorgverleners hoe zij visuele en auditieve beperkingen beter kunnen signaleren.

Bijzonder hoogleraar prof. dr. Paula Sterkenburg geeft deze dag een Masterclass over het belang van sociale relaties bij mensen met visuele (en verstandelijke) beperking en hoe ICT-toepassingen kunnen helpen om die te verbeteren. De Kennismarkt wordt georganiseerd door Bartiméus samen met partners in de visuele en auditieve deelsector, de VGN en het Kennisplein Gehandicaptensector.

Ga voor meer informatie over deze Kennismarkt en de oratie van bijzonder hoogleraar en onze GZ-psycholoog Paula Sterkenburg naar het nieuwsbericht op deze site.

LET OP

** Deze Kennismarktdag is verplaatst naar het najaar. Interesse in deze dag? Houd dan onze website vanaf de zomer in de gaten! **