menu Sluit het hoofdmenu

HersenletselCongres in De Reehorst Ede

vindt plaats op: 
maandag 4 november 2019
Hoofd waarin de hersenen zichtbaar zijn met loep erop gericht

Het HersenletselCongres wordt ieder jaar georganiseerd door AXON leertrajecten in samenwerking met de Hersenstichting. Dit jaar wordt het congres gehouden op 4 november in Ede. Het congres richt zich op alle dienstverleners die betrokken zijn bij mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ook Bartiméus is erbij. Ons thema is: 'Kijken doe je met de ogen, en zien doe je met de hersenen'. Laat u bijpraten over onze behandelwijzen van CVI en NAH.

Het programma van het HersenletselCongres komt elk jaar tot stand door de goede samenwerking met alle universiteiten die onderzoek doen op het gebied van hersenletsel. Dit jaar is het thema: Aan de slag met hersenletsel. Herkennen, erkennen en dan...Vanuit de praktijk in de zorg en dienstverlening worden de nieuwste inzichten gepresenteerd in  het programma. 

Het congres kenmerkt zich door het bieden van de nieuwste inzichten en kennis en door een breed programma, waaruit iedereen een keuze kan maken die relevant is voor het eigen werk.

Stand Bartiméus: 'Kijken doe je met de ogen, en zien doe je met de hersenen'

Onze professionals Rick van den Toorn (neuropsycholoog) en Merel van den Brink (ergotherapeut) staan u graag te woord. Beiden zijn werkzaam voor de Bartiméus expertiseteams 'CVI en NAH'. CVI kan aangeboren zijn, maar kan ook op latere leeftijd ontstaan door niet aangeboren hersenletsel (NAH) of dementie. Onze collega's vertellen u graag meer over onze specialistische onderzoeken en behandelwijzen. Bartiméus hanteert een multidisciplinaire aanpak bij de diagnostiek naar CVI.

Het jaarlijks terugkerende congres kent als doelgroep professionals die in hun werk te maken hebben met de behandeling of ondersteuning van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24, (6717 LM) in Ede

Ga voor meer info, kosten en deelname naar de website van Hersenletselcongres.