menu Sluit het hoofdmenu

e-Health Convention congres: Amsterdam

vindt plaats op: 
dinsdag 14 november 2017
Zaal vol met zorgprofessionals op e-Health Convention 2016

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en kostenbeheersing? Kom dinsdag 14 november naar deze boeiende congresdag met in totaal 25 sessies van o.a. interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovaties. Bartiméus laat u kennismaken met 'Een bril die blinden de omgeving toont'. Meld u vandaag nog aan en laat u inspireren door de nieuwste toepassingen!

Wat is e-Health Convention?

e-Health Convention van Emerce en Skipr gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. e-Health Convention biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-Health. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Voor wie?

e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten. In 2016 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)voor 5 punten geaccrediteerd.

Spreker Bartiméus: ervaringsdeskundige Tim in 't Veld

Er zijn steeds meer hulpmiddelen op de markt waarmee slechtziende en blinde mensen zelfstandiger kunnen leven. Opkomende technologieën zoals Google Tango en voice interfaces bieden veel mogelijkheden voor verdere innovatie. Maar wat moeten we ontwikkelen, en hoe zorgen we dat het uiteindelijke doel - ‘de bril die de omgeving van blinden toont’ -  wordt bereikt? Tim schetst de stand van zaken en bespreekt hoe de samenwerking tussen zorg en ontwikkelaars dit doel dichterbij brengt.

Meer info over de congresdag vindt u op http://ehealthconvention.nl/