menu Sluit het hoofdmenu

Congresparade© Wel-Zijn in de Zorg voor mensen met dementie

vindt plaats op: 
maandag 29 januari 2018
Twee oudere dames met begeleider

De ondersteuning voor kwetsbare mensen met een gevorderde dementie vraagt een persoonlijke en belevingsgerichte aanpak. Het liefst wil je de zorg zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en mogelijkheden van je cliënten. Op de Congresparade Wel-Zijn in de zorg word je 'gevoed' en geïnspireerd door presentaties die je raken en persoonlijke ontmoetingen die je inspireren. Kom maandag 29 januari naar De Werelt in Lunteren. Bartiméus geeft een workshop.

Stel je eigen paradeprogramma samen! Maak een keuze uit meer dan 35 verschillende brainstorm-, kennis- en ervaringssessies. De belevingsparade is een doorlopend programma dat al in de ochtend start en doorloopt tot de netwerkborrel aan het einde van de middag. Tussendoor kan je genieten van een heerlijke lunch en ontmoet je collega's van andere instellingen.

Workshop Bartiméus: Zien doe je met je hersens!

Mensen met dementie kunnen veel problemen hebben met zien doordat de hersenen niet meer goed in staat zijn te begrijpen wat de ogen zien. Ervaar zelf welke rol onze hersenen spelen bij het zien. En hoe moeilijk het zien kan zijn als je hersenenin de war gebracht worden. Deze workshop wordt gegeven door Bartiméus professional Greetje Koevoets, specialist Visuele problemen door dementie.

Ook kunnen deelnemers een moment van slechtziendheid ervaren door te eten met een simulatiebril op. Dit wordt aangeboden door Bartiméus.

Beleef, ervaar en oefen hoe jij het verschil kunt maken!

Meer informatie, het volledige programma en aanmelden kan via de website studiearena.nl.

Afbeelding aankondiging Congresparade Wel-Zijn in de Zorg voor mensen met dementie