menu Sluit het hoofdmenu

Ervaring deelnemers?

Op deze pagina leest u de persoonlijke ervaringen van deelnemers die onze Belevingsactiviteiten hebben meegemaakt. Hoe hebben zij de wereld van het niet-zien ervaren?

Reacties Donkere Belevingsruimte

  • Hogeschool Ede: Veel dank voor de flexibiliteit in aanpassing van het programma door onze verlate aankomst. Het programma werd iets ingekort om aan onze wensen m.b.t. tijd tegemoet te komen, dat waarderen we zeer. De inkorting van het programma leidde wat ons betreft niet tot een minder goed programma! In drie rondes van 20 minuten maakten we op drie verschillende manieren kennis met de wereld vanuit het perspectief van een blinde/slechtziende. Erg leerzaam en boeiend om dit zo te ervaren. De combinatie van een activiteit uitvoeren en meer kennis krijgen van een groep uit de maatschappij vonden we waardevol en leuk. Ook de aanwezigheid van een ervaringsdeskundige had toegevoegde waarde en bracht het onderwerp dichterbij.Invulling en duur van het programma waren uitstekend, heel positief! 

  • Medewerkers Adullam Ouddorp: We hebben een waardevolle morgen bij jullie gehad waarin we veel geleerd hebben! Het inleven in een blinde en slechtziende!

  • Studenten Pedagogische Wetenschap van de Universiteit Utrecht: Wij zijn al eerder bij Bartiméus Beleving geweest, en zijn weer teruggekomen omdat dit een heel mooi en bijzonder concept is.Vooral het gesprek met twee heren met een visuele beperking heeft veel indruk op ons gemaakt. Het was bijzonder om echt te ervaren hoe blinden een stok gebruiken en waar ze allemaal op moeten letten. Ga zo door!!

  • Leerlingen uit groep 6 van basisschool uit Ede: "Heel positief, indrukwekkend en vooral leerzaam. Hoe eenvoudig, jezelf voorstellen: hoe vind je elkaars hand? Hoe ziet iemand er uit?

Reacties Dineren in het Donker

  • "Wat een bijzondere ervaring, dit zou iedereen een keer moeten doen!"

  • "Heerlijk gegeten, wel moeilijk om alles netjes met mes en vork te eten!"

  • "Deze beleving opent écht je ogen..."