menu Sluit het hoofdmenu

Donkere Beleving

Bartiméus organiseert rondleidingen in het donker. Je loopt met een taststok door een volledige donkere ruimte, en krijgt daar opdrachten. Wat ruik ik? Waar is de tafel? Welke straat ben ik? Waar is het park?

Je ervaart hoe het is als je niets ziet en als andere zintuigen het moeten overnemen. Ook vertellen we welke oplossingen Bartiméus heeft te bieden om 100% te leven. Het belevingsprogramma duurt 1,5 uur. Naast de rondleiding in het donker zijn er allerlei combinaties mogelijk met kennissessies en workshops.

Gesprek met ervaringsdeskundige

Niemand kan beter vertellen hoe zijn/haar leven eruit ziet, dan iemand die een visuele beperking heeft. Raak geïnspireerd hoe iemand 100% leeft, juist mét die beperking.

Stoklopen met begeleiding

Hoe begeleid je iemand met een visuele beperking van punt A naar punt B? Voel zelf hoe het is om de regie uit handen te geven, en zonder zicht begeleid te worden. Of ga wandelen met een speciale bril en een stok, en ervaar hoe het is om met beperkt zicht rond te lopen.

Op maat gemaakt programma

Er zijn veel mogelijkheden om gebruik te maken van onze Donkere beleving. Denk aan coaching in het donker, teambuilding of communicatietrainingen. We denk graag mee met jouw wens en behoefte.

Contact

Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.
beleving@bartimeus.nl   

 

Bent u te gast geweest bij de Donkere Belevingsruimte en wilt u deze ervaring met ons delen? Laat u dan een berichtje achter!