menu Sluit het hoofdmenu

Dineren in het Donker

Eén ervaring zegt meer dan 1000 woorden!

Heerlijk dineren in het Donker

Bartiméus organiseert Dineren in het Donker om mensen bewust te maken van de wereld van het niet-zien. In volledige duisternis serveren we een heerlijk diner. Ervaar zelf hoe het is als u niets ziet en andere zintuigen het overnemen. Het diner vindt plaats in Hotel Restaurant Oud London in Zeist.

Smakelijk eten

Bent u met z’n tweeën, of met een groep vrienden, collega’s of familie, en wilt u deze beleving ervaren? Meld u aan voor een Diner in het Donker bij Oud London in Zeist. Het arrangement bestaat uit een sprankelend welkomstdrankje, een luxe 3-gangen diner inclusief twee drankjes, en ter afsluiting een kopje koffie of thee. Het Diner in het Donker start om 18.30 uur en kost € 57,50 per persoon. De data voor de open inschrijvingen vindt u onderaan de pagina bij de agenda items.

Groepsarrangementen

Groepen vanaf 12 personen kunnen in overleg een datum vaststellen van maandag t/m vrijdag. Kom samen met je afdeling, voor een jubileum of een speciale gelegenheid dineren in het donker. Het luxe 3-gangen diner kost € 57,50 per persoon.

Dinerbon

Dinerbon

Op zoek naar een origineel kado? Geef eens een Diner bon! Bestellen kan via ons mailadres dinereninhetdonker@bartimeus.nl.

Reserveren

Reserveren kan via 06 - 386 812 97 of via dinereninhetdonker@bartimeus.nl. Direct reserveren kan ook via het onderstaande formulier.