menu Sluit het hoofdmenu

Dineren in het Donker

Eén ervaring zegt meer dan 1000 woorden!

Dineren in het Donker

Bartiméus Beleving organiseert Dineren in het Donker om mensen op een creatieve manier bewust te maken van de wereld van het niet-zien. In volledige duisternis serveren we culinaire verrassingen. Ervaar zelf hoe het is als u niets kunt zien en andere zintuigen het overnemen. De diners vinden plaats in Hotel Restaurant Oud London in Zeist.

Open inschrijving

Bent u met z’n tweeën of met een klein gezelschap en wilt u deze beleving ervaren? Meld u aan voor een open inschrijvingsdiner in het donker bij Oud London in Zeist.
Het arrangement bestaat uit een sprankelend welkomstdrankje, een luxe 3-gangen diner inclusief twee consumpties en ter afsluiting een kopje koffie of thee. Het diner in het donker start om 18.30 uur en kost 55 euro per persoon (vanaf 1 januari 2019 is de prijs € 57,50 p.p.). De data voor de open inschrijvingen vindt u onderaan de pagina bij de agenda items.

Groepen

Groepen vanaf 12 personen kunnen in overleg een datum vaststellen van maandag t/m vrijdag. Wij reserveren een aparte zaal voor u. Het arrangement en de kosten zijn gelijk aan het open inschrijvingsdiner. 

Diner in het donker op locatie

Een andere optie is een diner in het donker op uw eigen locatie. U zorgt zelf voor een verduisterde locatie en de catering. Bartiméus zorgt voor professionele begeleiding en materialen als nachtkijkers en infraroodlampen. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Dinerbon

Dinerbon

Op zoek naar een origineel kado? Geef eens een Dinerbon!
Voor 1 of 2 personen. Bestellen kan via ons mailadres dinereninhetdonker@bartimeus.nl

Reserveren

Bartiméus Beleving

Telefoon:  06 - 386 812 97  
E-mail dinereninhetdonker@bartimeus.nl          

Oud London

Telefoon: 0343 - 491 245
E-mail bartimeus@oudlondon.nl 

Direct online aanmelden

U kunt voor de open inschrijving ook direct reserveren door onderstaand formulier in te vullen.