menu Sluit het hoofdmenu

Cursussen en trainingen

Bartiméus Onderwijs biedt docenten, leerlingen en hun ouders een reeks cursussen en trainingen. Bent u docent in het reguliere onderwijs en heeft u een slechtziende of blinde leerling in de klas, dan vindt u onder 'Professionals' de voor u bestemde modules. Ben je leerling of bent u ouder, kijk dan onder 'leerlingen en ouders' voor het aanbod aan trainingen en cursussen.

Hoe meld ik mij aan voor de cursussen en trainingen?

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier dat u vindt op de website. Wanneer u vragen hierover hebt neemt u dan contact op met de Bartiméus Academie, tel nummer: 030 - 6982345. U kunt ook een email sturen naar bartimeusacademie@bartimeus.nl.

Worden deze cursussen en trainingen vergoed?

De cursussen en trainingen die gegeven worden vanuit Onderwijs, worden vergoed. De overige trainingen en cursussen worden alleen dan vergoed wanneer zij opgenomen zijn in het behandelplan.

Bartiméus trainingen voor ouder- en kind

Bartiméus biedt naast deze trainingen vanuit Onderwijs ook nog een groot aantal cursussen en trainingen voor ouders en/of kinderen. Bekijk hier het totale overzicht van ouder- en kindtrainingen van Bartiméus.