menu Sluit het hoofdmenu

ZorgAccent en Medipoint houden Gezondheidsmarkt in Nijverdal

vindt plaats op: 
vrijdag 24 juni 2016
Gezondheidsmarkt Nijverdal

ZorgAccent organiseert in samenwerking met Medipoint op vrijdag 24 juni een feestelijke Gezondheidsmarkt 'Beleef Het'. Kom langs en laat u adviseren door experts. Speciaal op deze dag profiteert u van aantrekkelijke kortingen. Kom aansluitend of vooraf aan uw bezoek gezellig lunchen tussen 12.00 - 14.00 uur; Proeverij maaltijdservice zorgt voor een lekkere maaltijd! Ook een professional van Bartiméus is deze middag aanwezig.

Programma (vrije inloop tussen 10.00 - 15.00 uur)

 • Demonstratie fietsen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse elektrische en niet-elektrische fietsen én u kunt de fietsen zelf uitproberen. Tevens is er een speciale fietsen aanbieding.
 • Gezondheidscheck
  U kunt met hulp van een verpleegkundige gratis een gezondheidstest en gehoortest laten uitvoeren.
 • Vrijwillige thuiszorg Overijssel
  Aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over de mogelijkheid om u als mantelzorger te ontlasten, door de inzet van zorgvrijwilligers.
 • Demonstratie telefonie en alarmering
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent telefonie en alarmering. Ook is er een speciale Senioren Smartphone aanbieding.
 • Welzijn thuis
  Stichting De Welle beantwoordt al uw vragen over het welzijn in uw thuissituatie.
 • Demonstratie scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen én u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op het assortiment scootmobielen, een gratis antilek behandeling bij luchtbanden en een gratis navigatiesysteem.
 • ZorgAccent Plus
  Informatie over lidmaatschap, gemakservices, bijeenkomsten voor uw welzijn thuis.
 • iHealth
  Een productspecialist beantwoordt al uw vragen omtrent iHealth producten, waarbij o.a. een bloeddrukmeter, weegschaal, bloedsuikermeter en stappenteller gekoppeld kunnen worden aan uw telefoon of tablet.
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook is er een speciale sta-opstoelen aanbieding.
  Rollator en scootmobiel keuring
  U kunt uw rollator of scootmobiel in de winkel gratis laten keuren. Indien nodig worden kleine reparaties direct uitgevoerd.
 • Zelfredzaamheid
  Een consulente van Medipoint geeft persoonlijk advies over hoe u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.
 • Demonstratie Rollz Motion en Rollz Flex
  Een medewerker demonstreert u de Rollz Motion, een rollator en rolstoel in één en de Rollz Flex, een rollator en boodschappenwagen in één.
 • Proeverij maaltijdservice
  Proef de eindeloze mogelijkheden van de maaltijdservice aan huis van ‘n Tip en Apetito.
 • Huishoudelijke zorg en wijkverpleging
  ZorgAccent beantwoordt al uw vragen omtrent verzorging en hulp bij in het huishouden

Lezingen

Tijdens de dag vinden er ook een aantal lezingen plaats:

 • Over slechtziendheid 10.30 - 11.15 uur
  Bartiméus is de specialist voor mensen met een visuele beperking. Laat u informeren en adviseren over de begeleiding door Bartiméus die streeft naar een zo zelfstandig mogelijk leven voor mensen met een visuele beperking.

 • iHealth 11.15 - 12.00 uur
  Een productspecialist informeert u over de mogelijkheden om met iHealth producten uw gezondheid te kunnen monitoren via de telefoon of tablet en te delen met mantelzorger of arts.

 • Interieurmogelijkheden 12.30 - 13.15 uur
  CURA interieur ontwikkelt interieurs voor mensen waarbij zelfstandig wonen niet altijd meer vanzelfsprekend is. CURA interieur maakt het mogelijk om elk interieurvraagstuk betaalbaar en effectief op te kunnen lossen. Laat u informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

 • Zelfredzaamheid 13.15 - 14.00 uur
  Een consulente van Medipoint vertelt u alles op het gebied van zelfredzaamheid. Welke hulpmiddelen zijn er om langer zelfstandig thuis te blijven wonen en hoe gebruikt u deze.

 • Huishoudelijke hulp 14.00 - 14.45 uur
  De huishoudelijke hulpen van ZorgAccent Huishoudelijke Hulp staan voor u klaar als u uw huishoudelijke werkzaamheden niet meer kunt verrichten. Tijdens deze lezing vertellen we wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen.

Inschrijven

Indien u zeker wilt zijn van een plaats, schrijf u dan in voor een van deze lezingen telefonisch via 0546 - 83 72 92 (tussen 8.30 en 13.30 uur) / 0546 - 83 72 96 of stuur een mail naar plus@zorgaccent.nl. Vrij binnenlopen mag natuurlijk ook.

Adres: Medipoint | ZorgAccent winkel, Constantijnstraat 32A, (7442ME) in Nijverdal (achterzijde gemeentehuis).