menu Sluit het hoofdmenu

Deelnemers blij met opfriscursus Energiemanagen in je werk

geplaatst op Workshop Tussen kracht en kwetsbaarheid

Op woensdag 8 juni jl. organiseerde Bartiméus een opfriscursus voor oud-deelnemers van de training ‘Energiemanagen in je werk’. De dag vond plaats in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo. Een veelgehoorde reactie was "wat is het fijn om in 1 dag opgefrist te worden over het thema en ik besef gelijk weer dat energiemanagen om discipline vraagt."

De deelnemers kregen eerst een interactief opfrismoment: wat zijn energiebronnen en wat zijn energieslurpers? Tijdens dit programmagedeelte werden de uitkomsten van het onderzoek - wat Bartiméus samen met de Vrije Universiteit heeft verricht - gedeeld. De rest van de dag bestond uit drie workshoprondes. Onderwerpen als: Balanceren tussen de belangen van de werkgever en die van jou, netwerken met een visuele beperking, communiceren met je lichaam, bewegen in je loopbaan werden als workshop aangeboden.

Frank van der Helm, arbeidsconsulent bij Bartiméus/Werkpad: "We hebben de dag gezellig met elkaar afgesloten met een hapje en drankje. De deelnemers en workshophouders waren enthousiast over de inhoud en vorm van deze opfrisdag, de workshops en de locatie. Al met al een mooie inspirerende dag die beslist om een vervolg vraagt!"

Meer weten

Meer info vindt u in de leaflet over energiemanagen of bel met arbeidsconsulent Frank van der Helm, telefoon 0341 - 498 500.