menu Sluit het hoofdmenu

(Lees)hulpmiddelenmarkt Bartiméus in Rotterdam

vindt plaats op: 
donderdag 23 juni 2016

Met de juiste begeleiding en hulpmiddelen kunt u uw dagelijkse (lees)activiteiten zo zelfstandig mogelijk uitoefenen. Bartiméus, Van Lent Systems én Solutions Radio nodigen u daarom uit voor een informatiemarkt op donderdagmiddag 23 juni bij Bartiméus in Rotterdam. U kunt ter plekke (uw favoriete) hulpmiddel uitproberen, uw (hulp)vragen stellen aan de aanwezige professionals én uw gezichtsscherpte laten meten. Toegang is gratis!

Elektronische handloepDe volgende producten worden gedemonstreerd en kunt u zelf uitproberen:

  • i-See Touch (beeldschermloep);
  • Looky 4 en Looky 5 (elektronische handloepen);
  • Webbox2.

Vragen staat vrij

Professionals van Bartiméus staan van 13:00 - 16:00 uur voor u klaar. Ze kunnen u verder helpen op het gebied van revalidatie, werk, computeraanpassingen, mobiliteit, tablets en smartphones.

Van Lent Systems en Solutions Radio, producenten van bovenstaande producten, zijn aanwezig om een uitgebreide demonstratie te geven en u te informeren over de diverse mogelijkheden van hun producten.

Locatie
Bartiméus
Maasstadweg 150 (3079 DZ) (routebeschrijving)
Rotterdam
Ingang 5 op de Zorgboulevard
Telefoon 010 - 333 18 88

Parkeren
Bij de Zorgboulevard is een parkeerterrein en garage van Q-park. NB. De zorgboulevard bevindt zich in betaald parkeren gebied. In de parkeergarage rekent u na afloop van de parkeertijd af met contant geld of creditcard. De omgeving rondom de Zorgboulevard is voornamelijk vrij parkeren gebied.