menu Sluit het hoofdmenu

Start de zomer met gratis hardloopclinic

geplaatst op Enkele hardlopers Running Blind Amsterdam

Bewegen is lekker en gezond! Daarom geeft Running Blind Amsterdam samen met Bartiméus een gratis hardloopclinic op dinsdag 21 juni in Amsterdam. Onder professionele begeleiding ga je ervaring opdoen in hardlopen met een visuele beperking. Deze clinic kan de beginstap zijn in de voorbereiding voor de jaarlijkse Blind Run begin oktober. Kom en loop (gezellig) mee!

Hardlopen voor mensen mét en zonder visuele beperking!

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Nog nooit hardgelopen? Dat maakt niet uit. Elke deelnemer krijgt individuele begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer van Running Blind Amsterdam. De clinic is zowel voor beginnende lopers als voor de meer ervaren lopers met een visuele beperking.

Ontmoetingspunt

Deelnemers worden op dinsdag 21 juni om 9:30 uur verwacht bij Bartiméus in Amsterdam (in sportoutfit). Vervolgens wandelen we gezamenlijk naar de atletiekbaan van AAC voor de clinic. Na afloop is er gelegenheid om op de locatie van Bartiméus ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop thee of koffie. Hopelijk doe je deze middag een positieve ervaring op met hardlopen!

Meer info

Voor vragen én aanmelden (VOL = VOL): amsterdam@runningblind.nl Ook mensen zonder visuele beperking zijn van harte welkom om mee te doen!

Wat? Midsummer Run Clinic
Waar? Osdorper Ban 11a (1068 LD) in Amsterdam (routebeschrijving)
Tijdstip? van 9:30 - 12:00 uur