menu Sluit het hoofdmenu

Wintercircus Martin Hanson: Komt het zien, komt het horen!

geplaatst op Wintercircus Sterke Staaltjes 2015

Een bezoek aan het circus is altijd weer een feestje. Op maandag 28 december kun je samen met familie of vrienden genieten van de speciale editie van het Wintercircus in het Crown Theater in Aalsmeer. De middagvoorstelling ‘Sterke Staaltjes!’ is namelijk helemaal toegankelijk voor blinde en slechtziende mensen. Kom ook en beleef het mee!

Circustheater met live audiodescriptie

Het begint in het theater op het 'Voelplein' met maquettes van het decor, rekwisieten en kostuums. Artiesten van het Wintercircus leggen je alles uit en je mag het allemaal aanraken. Tijdens de voorstelling is er live audiodescriptie. Je krijgt een draadloze koptelefoon en je hoort de enthousiaste verslaggevers Angelique en Hilbert die live vertellen wat er allemaal gebeurt. Niemand zal hierdoor ook maar iets van de voorstelling missen! Zoals een van de bezoekers afgelopen winter zei: "Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien!" Na afloop is er nog een gezellige 'Meet & Feel' met de artiesten en mogen de kleine cursusdieren geaaid worden.

Middagvoorstelling Sterke Staaltjes!

De voorstelling begint om 16.30 uur. Kijk voor meer info en toegangskaartje(s) op de website van het Wintercircus en beluister ook het YouTube filmpje. Op de website staat een overzicht van alle theaters waar het wintercircus een voorstelling geeft!