menu Sluit het hoofdmenu

Werkpad scoort 7,8 op arbeidsmarkt

geplaatst op cover klantonderzoek werkpad

Bartiméus Werkpad helpt mensen met een zintuiglijke beperking of communicatiestoornis daadwerkelijk verder op de arbeidsmarkt. Dat blijkt weer uit klantonderzoek over het afgelopen jaar. Werkgevers, UWV én werknemers geven een 7,8 voor de dienstverlening van Werkpad BV. Het slagingspercentage van begeleiding naar (ander) werk is ruim 50%.

Onderstaande video laat zien en horen hoe Werkpad het verschil maakt voor mensen met een visuele beperking.​

Deze video is gemaakt vanuit het project 'inclusie door technologie' en gefinancierd door het UWV.

Tevreden werknemers en opdrachtgevers

Het klanttevredenheidsonderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Panteia. Het vond plaats onder werknemers en werkzoekenden die afgelopen jaar een traject volgden bij Werkpad.
Een traject kan verschillen van een loopbaan oriëntatie, werkplekonderzoek tot begeleiding naar (ander) betaald werk. 

Bij 34 procent van de cliënten was het resultaat boven verwachting. Opdrachtgevers waarderen onder meer de deskundigheid, resultaten en klantgerichtheid van Werkpad. 

Het tevredenheidsonderzoek is onderdeel van het keurmerk 'Blik op Werk' dat W​erkpad draagt: een keurmerk voor de re-integratiebranche dat toegang geeft tot de dienstverlening aan het UWV.  

Wat biedt Bartiméus Werkpad? 

De jobcoaches en arbeidsdeskundigen van Bartiméus Werkpad geven advies en brengen werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Met als doel werk vinden en werk behouden voor deze doelgroep. Lees meer over de ondersteuning die Werkpad kan bieden op bartimeus.nl/werken.

Contact

Stuur een e-mail naar sterkinwerk@bartimeus.nl​