menu Sluit het hoofdmenu

Werkpad behaalt opnieuw ‘Blik op Werk’ Keurmerk

geplaatst op Blik op Werk Keurmerk voor Bartiméus/Werkpad

Eerder deze maand was de audit door certificeringsinstelling Kiwa bij Bartiméus/Werkpad in Ermelo. Werkpad is houder van ‘Blik op Werk’, het keurmerk voor de arbo- en re-integratiedienstverlening. ‘Elk jaar laten we onze dienstverlening beoordelen door een onafhankelijke auditor', aldus Diane Massaar, coördinator bij Bartiméus/Werkpad. ‘Dit is voor ons een prachtige bevestiging omtrent de kwaliteit en deskundigheid van ons dagelijks werk’.

Werkpad voert arbo- en re-integratiedienstverlening uit voor mensen met een zintuiglijke en communicatieve beperking. Het Keurmerk ‘Blik op Werk’ bewaakt kwaliteit en beoogt een verder professionalisering van de branche en maakt onderscheid tussen houders en niet-houders van het keurmerk.

Tevredenheid

Voor Werkpad is het keurmerk met het bijbehorende tevredenheidsonderzoek (7,6 gemiddeld) niet alleen maar een manier om te meten, maar ook een manier om dienstverlening te kunnen blijven aanbieden. ‘Veel verzekeraars stellen het keurmerk als eis om dienstverlening te mogen aanbieden in het kader van Wet verbetering Poortwachter. Werkpad is dus heel blij met het behoud van het keurmerk en tevreden met het cijfer voor klanttevredenheid. We hebben alles goed op orde volgens de auditor. Hopelijk geeft deze uitkomst opdrachtgevers en potentiële cliënten het vertrouwen om onze dienstverlening te blijven inkopen.’

Blik op Werk Keuring

Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan duurzame arbeidsparticipatie en inburgering.

Meer weten over Bartiméus/Werkpad*? Kijk op www.werkpad.nl of neem contact op met Diane Massaar, telefoon 0341 - 498 498.

* Werkpad is onderdeel van Koninklijke Kentalis en Bartiméus.