menu Sluit het hoofdmenu

Werken in de zorg? Ontmoet ons in het Netwerkcafé!

geplaatst op Week van de Zorg en Welzijn

Wil je weten hoe het is om te werken in de zorg? Op donderdag 14 maart vind je Bartiméus en andere werkgevers in de zorg in het Netwerkcafé in Utrecht.

Van 11 tot en met 15 maart is de Week van Zorg en Welzijn 2019. Wij maken graag kennis met je in het Netwerkcafé in revalidatiecentrum De Hoogstraat. Wij zijn daar tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Het is vooral leuk wanneer je interesse hebt in werken in de zorg en als je kennis wilt maken met verschillende werkgevers. Ook voor zij-instromers is er veel informatie.

Werken bij Bartiméus omdat…

Bartiméus is dé expertise-organisatie voor mensen die slechtziend of blind zijn. Wij zijn er voor alle mensen die problemen hebben met zien, ook wanneer zij meervoudige beperkingen hebben. Wij streven naar kwaliteit van leven voor iedereen. Kwaliteit van leven betekent voor ieder mens iets anders, daarom leveren wij maatwerk in iedere fase van het leven van onze 10.000 cliënten, bewoners en leerlingen. Ook zijn wij graag van betekenis voor hun persoonlijke en professionele omgeving. 

Wij vinden het belangrijk dat mensen mee kunnen doen en gebruik kunnen maken van beschikbare kennis en innovaties. Daarom zetten wij ons in voor een samenleving waar alle 300.000 mensen die problemen hebben met zien, 100% kunnen leven. Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft! 

Veelzijdig veel vacatures

Kun je niet komen op de netwerkborrel maar ben je wél nieuwsgierig wat Bartiméus heeft te bieden? Bekijk dan ons vacatureoverzicht.

#ikzorg #WZW2019 #WeekZorgWelzijn