menu Sluit het hoofdmenu

Werk aan je studieloopbaan

geplaatst op Foto van wegwijzers

Weet jij nog niet welke opleiding en welk beroep bij jou past? Dan is de TalentenExpeditie van REA College wellicht iets voor jou!

Tijdens de ‘Week van de Loopbaan’ start REA College Bartiméus op drie locaties weer met de TalentenExpeditie. Waar ben jij goed in? Wat vind jij echt leuk om te doen? En welke beroepsopleiding past bij jou? Deze en andere vragen komen voorbij tijdens het intensieve programma de TalentenExpeditie. Acht weken lang werken de deelnemers aan zelfinzicht en hun opleidings- en beroepskeuze. 

Nieuwsgierig wat jouw talenten en kwaliteiten zijn? En wil jij onderzoeken welk beroep en/of opleiding bij jou past? Neem dan contact met op met ons via ermelo@reacollege.nl of bekijk de folder

Naast de TalentenExpeditie kun je bij REA College ook terecht voor beroepsgerichte scholing op maat, persoonsgerichte trainingen, begeleiding op school en stage, Topklas en meer. Kijk voor meer informatie op www.bartimeus.nl/rea.

Ben je al aan het werk?  

Informeer dan bij Bartiméus Werkpad naar de mogelijkheden voor loopbaanadvies. In de week van de loopbaan van 14 tot en met 19 september 2020 kun je geheel kosteloos een loopbaangesprek aanvragen.