menu Sluit het hoofdmenu

Week van de Loopbaan: maak kennis met Werkpad

geplaatst op werknemer die begeleid is door werkpad

Iedereen met een zintuigelijke of communicatieve beperking die wil praten over zijn loopbaanontwikkeling kan in de week van maandag 18 tot en met vrijdag 22 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur van Werkpad in de buurt. Loopbaanadviseurs van Bartiméus voor mensen met een visuele beperking staan klaar.

Werkpad begeleidt mensen met een visuele of communicatieve beperking in de zoektocht naar een baan en begeleidt hen in het werk.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies over uw eigen loopbaan, wilt u concrete loopbaanvragen bespreken of misschien een CV-check doen? Kom dan tijdens de 'Week van de Loopbaan'.

Werkpad heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Deventer, Ermelo, Goes, Haren, Hoensbroek, Utrecht, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sint Michielsgestel, Velp, Zoetermeer en Zwolle.

Aanmelden

Aanmelden voor de Week  van de Loopbaan bij Werkpad? Stuur een e-mail voor het maken van een persoonlijke afspraak naar info@werkpad.nl. Geef daarin aan in welke regio u woont, en ontmoet op een Werkpadvestiging in de buurt een loopbaanadviseur gespecialiseerd in leven met een visuele beperking.

Meer informatie

Meer informatie over Werkpad leest u op de website www.werkpad.nl

De Week van de Loopbaan is een initiatief van de vereniging voor loopbaanprofessionals Noloc. In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches in deze week hun deuren open.