menu Sluit het hoofdmenu

Wat geeft energie in je werk?

geplaatst op 2 deelnemers met visuele beperking aan training Energiemanagen in je werk

Voor 8 cursisten met een visuele beperking draaide het de afgelopen dagen om ‘Energiemanagen in je werk’. ‘Tijdens de training is met elkaar hard gewerkt aan inzicht, (h)erkenning van de eigen werkstressoren en energiebronnen en het gezond communiceren hierover', aldus arbeidsconsulent Frank van der Helm. Daarnaast was er aandacht voor bewegen in de prachtige omgeving van Dennenheul in Ermelo, waar de training werd gegeven. Resultaat? Een persoonlijk actieplan en veel tips rijker.

Enkele reacties

  • ‘Nooit doorgehad dat mijn visuele beperking zoveel impact heeft op mijn energie’;
  • ‘Mede door deze training ga ik werk maken van het aanpassen van mijn computerwerkplek’;
  • ‘Ik heb veel gehad aan de onderlinge contacten en ik vind het fijn te merken dat ik niet de enige ben die met een visuele beperking graag wil werken, maar het moeilijk vind om dit gezond vol te houden’.

Ben je tussen de 18 - 67 jaar, heb je een baan, een visuele beperking en ben je nieuwsgierig naar de training 'Energiemanagen in je werk'? De volgende training staat gepland op 4 en 5 april 2018.

Contact

Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen met Frank van der Helm, arbeidsconsulent bij Bartiméus/Werkpad, telefonisch 0341 - 498 500 of per mail fvdhelm@bartimeus.nl.

Meer informatie over werken met een visuele beperking is te vinden op de pagina Sterk in werk op deze website.