menu Sluit het hoofdmenu

Bartiméus zoekt voorzitter raad van bestuur

geplaatst op

Bartiméus is dé specialist in leven met een visuele beperking. De organisatie ondersteunt vanuit 4 hoofdlocaties en 11 nevenvestigingen jong en oud op het gebied van wonen, leren, werken en dagelijks leven. Zo wil deze landelijk werkende expertiseorganisatie de kwaliteit van leven voor mensen die slechtziend of blind zijn verbeteren. Met persoonlijk advies, hulpmiddelen, ondersteuning en kennisoverdracht. Hoe dat gebeurt, bepaalt de cliënt zelf. Dankzij de transitie naar een integrale klantbenadering maakt hij zijn eigen keuzes: de uitdaging voor een stevige ervaren bestuurder is die transitie te borgen. Samen laten we het zien!

De nieuwe voorzitter zal samen met het lid verantwoordelijk zijn voor de strategie, de beleidskaders, de aansturing van de leidinggevenden van de verschillende bedrijfsonderdelen, voor de externe betrekkingen (en vergroting daarvan) en voor bestuurlijke aangelegenheden. Er wordt gezocht naar een voorzitter met ruime bestuurlijke ervaring. Expertise op het gebied van transformaties in complexe organisaties en aantoonbare affiniteit met kwetsbare doelgroepen/(gehandicapten)zorg zijn vanzelfsprekend.

Klik voor het volledige profiel op de link hieronder.

Bartiméus laat zich in deze procedure bijstaan door Edith Zeevalk van Holtrop Ravesloot. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) vóór woensdag 16 juni te sturen naar reacties@holtropravesloot.nl of te bellen naar 06-24620655.