menu Sluit het hoofdmenu

In voor zorg-eindcongres: opbrengsten uit 7 jaar ondersteuning

geplaatst op In voor zorg! Opa, dochter en kleinzoon

In de periode van 2009 - 2017 heeft het programma In voor zorg! 430 organisaties in de langdurige zorg ondersteund bij het inrichten van werkprocessen in een veranderende omgeving. Na 7 jaar wordt het programma in mei afgerond. Tijd om nog een laatste keer kennis en ervaringen te delen tijdens het eindcongres 'In voor zorg' op woensdag 19 april in Jaarbeurs Beatrixgebouw in Utrecht. Deze dag zullen de opbrengsten uit 7 jaar ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg centraal staan. Ook Bartiméus is erbij!

Organisaties in de ouderenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en langdurige geestelijke gezondheidszorg (ggz) hebben een groot verandervermogen laten zien. Organisaties zijn binnen het programma In voor zorg! ondersteund bij het realiseren van meer doelmatige en flexibele organisatiestructuur. Belangrijke veranderingen zijn bijvoorbeeld de invoering van zelfsturende teams in bestaande organisaties, zowel intra- als extramuraal, en de introductie van technologie in het zorgproces. Hoe hebben organisaties deze veranderingen aangepakt? En wat zijn de belangrijkste geleerde lessen? Dit en nog veel meer wordt gepresenteerd via vele workshops, een informatiemarkt, dialoogsessies en presentaties met onder andere Staatssecretaris Van Rijn.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor alle betrokkenen bij de organisatie van de langdurige zorg en in het bijzonder (oud)deelnemers van 'In voor zorg!'.

Programma

Het programma is onder leiding van dagvoorzitter Oscar Kocken. Hij is onder andere bekend door zijn werk als presentator, schrijver, dagvoorzitter en columnist.

Inbreng Bartiméus

Bartiméus was deelnemer in het project In voor zorg! Op het eindcongres is Bartiméus vertegenwoordigd als organisator van de workshop 'Innoveren met domotica doe je zo! 1.13' en op de beursvloer als standhouder.

U kunt een mooi en verrassend inhoudelijk programma verwachten, ga voor meer info en aanmelding naar de site van invoorzorg.nl