menu Sluit het hoofdmenu

Verwondering bij ringen ooievaartje op zorgboerderij

geplaatst op Brandweerauto met hoogwerker bij zorgboerderij

Een brandweerauto draaide dinsdag het erf van onze zorgboerderij in Langbroek op. Niet om een brandje te blussen, nee. Wel om het jongste telg uit het ooievaarsnest op de boerderij te ringen. Voor onze cliënten een heel bijzondere gebeurtenis, en niet alleen voor hen.

De hoogwerker van de brandweer moest er aan te passen komen om het beestje van de nestpaal op zo’n 10 meter hoogte te halen. Dit onder toeziend oog van vader en moeder ooievaar.Meten ooievaartje bij Bartiméus Zorgboerderij Langbroek

Van de Wijkse vogelwerkgroep kwam er een vogelaar om de ooievaar op te meten, te wegen en te ringen. Dit onder grote belangstelling van de mensen op Langbroek. 

Dagbesteding Bartiméus

Boerderij Langbroek is een waardevolle dagbestedingslocatie voor onze medewerkers met een visuele en verstandelijke beperking.

Hier genieten ze van het werken op een boerderij; de wonderen van de natuur in het algemeen, en het ooievaartje deze week in het bijzonder.

Neem een kijkje in Langbroek

Bent u benieuwd wat zorgboerderij Langbroek u allemaal te bieden heeft? Kom er een keertje langs, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan de winkel. Of ga nu naar online etalage van onze boerderij.