menu Sluit het hoofdmenu

Verkenning intensievere samenwerking Bartiméus en Het Schild

geplaatst op Oudere slechtziende dame aan de thee

Bartiméus werkt regelmatig samen met Het Schild, een woonzorgcentrum voor mensen met een visuele beperking in Wolfheze. Omdat het zelfstandig voortbestaan van Het Schild onder druk staat, heeft Het Schild Bartiméus gevraagd de mogelijkheden te onderzoeken om de samenwerking te intensiveren. De beide raden van bestuur verkennen de komende tijd gezamenlijk de opties. Doel is de zorg- en dienstverlening aan de bewoners van Het Schild duurzaam te waarborgen.

Bartiméus wil als expertiseorganisatie bijdragen aan een goed leven voor alle mensen met een visuele beperking. Eén van onze speerpunten is passende zorg- en dienstverlening aan mensen met een visuele beperking in combinatie met verouderingsvraagstukken. Ook als deze mensen ergens anders wonen. Eén van deze instellingen is Het Schild in Wolfheze.

In gesprek over waarborgen zorg- en dienstverlening Het Schild

Onze collega’s van Het Schild hebben geconcludeerd dat de kwaliteit en continuïteit van haar zorg- en dienstverlening zodanig onder druk staan dat zij haar voortbestaan niet zelfstandig kan garanderen. Daarom is Bartiméus door Het Schild gevraagd om in gesprek te gaan en te verkennen of en hoe we onze samenwerking kunnen intensiveren met als vraag hoe we de continuïteit en kwaliteit van de zorg- en dienstverlening aan de bewoners van Het Schild kunnen waarborgen. Op die vraag zoeken we gezamenlijk het antwoord. Het Schild voert deze gesprekken exclusief met Bartiméus.

Heeft u vragen over dit bericht, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@bartimeus.nl.