menu Sluit het hoofdmenu

Valentijnsdiner in het donker

geplaatst op hart

Verras je geliefde met Valentijnsdag met een spannend diner, een letterlijke blind date. Bartiméus Beleving organiseert samen met Hotel Restaurant Oud London in Zeist een Valentijnsdiner in het donker.

Met je geliefde in het donker dineren, hoe romantisch is dat? Durf jij het aan?

Als je niet kunt zien, gebruik je je andere zintuigen zoals smaak en reuk intenser. Beleef het zelf en verras je geliefde met een spannend diner in het donker. Hoe zit je tegenover elkaar als je elkaar niet kunt zien? Hoe laat je je liefde blijken zonder elkaar bij kaarslicht in de ogen te kunnen kijken? Deze avond staat helemaal in het teken van de liefde.

Het romantische avondje in Oud London start met een sprankelend welkomstdrankje. Daarna worden de gasten naar hun tafeltje voor twee in de donkere eetzaal geleid en kunnen dan genieten van een luxe driegangendiner. Na het dessert gaan de kaarsen aan en wordt de avond afgesloten met koffie of thee en verleidelijke chocolade. 

Romantische live-muziek

Daan Kettelarij, bekend van zijn optreden met Van Velzen in Carré tijdens het Knoop Gala, zorgt voor romantische muziek. Hij is zelf blind, maar het is voor hem geen probleem om in het donker zonder bladmuziek de toetsen aan te slaan. Hij speelt zijn enorme repertoire uit zijn hoofd. Durven de dinergasten een dansje te wagen in het donker?

Reserveren

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar dinereninhetdonker@bartimeus.nl of via het formulier op de website. Heb je liever telefonisch contact, bel dan 06-38 68 12 97. Wees er snel bij, want het aantal tafeltjes is beperkt. Het complete Valentijnsdiner kost € 55,00 per persoon.

Bartiméus Beleving organiseert Dineren in het donker in samenwerking met Hotel Restaurant Oud London. Bartiméus Beleving organiseert diverse activiteiten om mensen op een creatieve manier in contact te brengen met de wereld van het niet-zien.