menu Sluit het hoofdmenu

Vaccinatie bewoners dinsdag gestart

geplaatst op Bewoner Rogier heeft eerste vaccinatie ontvangen

Het vaccineren van onze bewoners is dinsdagmiddag 26 januari in Doorn van start gegaan. Rogier den Dunnen van woning Plein 11 was de eerste bewoner die het vaccin tegen corona kreeg. “Het is heel goed gegaan en het viel me mee. Het is eigenlijk net als de griepprik. Jos, mijn grote vriend, heeft het gedaan en hij maakte me rustig. Hij heeft mij gevraagd of ik als eerste wilde. Daar ben ik best trots op. Ik ben ook heel trots op het T-shirt dat ze voor mij hebben gemaakt. Die moest ik aandoen en dat maakte het heel speciaal. Als ik straks na de tweede prik beschermd ben, ga ik als eerste met mijn moeder knuffelen.”

Het was nog een hele klus om de vaccins op de locatie te krijgen, omdat het lang onduidelijk was hoe laat de vaccins geleverd werden. verpleegkundige Ine Peters vertelt: “De eerste dag is echt top gegaan! Iedereen van de drie prikteams is enthousiast over de goede samenwerking en het soepele verloop. We willen alle woonbegeleiders een groot compliment geven voor de begeleiding van de bewoners”.

Dinsdag zijn 130 bewoners op de woningen gevaccineerd. Eind deze week hebben alle bewoners, waarvoor toestemming is gegeven, hun eerste prik gehad.