menu Sluit het hoofdmenu

Uw mening over de kunstobjecten bij Bartiméus?

geplaatst op de 7 paarden van kunstenares Miep Maarse

Bartiméus heeft van 15 oktober 2015 t/m 30 mei 2016 verschillende kunstwerken te leen om de terreinen te verfraaien en de bewoners en bezoekers in aanraking te laten komen met kunst. Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze kunstobjecten, zodat we met die informatie uiteindelijk een definitieve aanschaf kunnen doen.

Het plaatsen van de kunstwerken maakt deel uit van de visie van Bartiméus op kunst, waarin het een belangrijke rol speelt binnen onze maatschappij en van grote betekenis is voor mensen met een (visuele) beperking. Omdat wij het als organisatie vanzelfsprekend vinden dat bewoners en bezoekers op onze terreinen in aanraking komen met kunst, staan er momenteel 6 kunstwerken op diverse locaties van Bartiméus.

Ermelo

Kunstenaarsduo Haringa en Olijve maakten ‘Schoonhoven Bol’, te vinden in de entreehal van het Sonneheerdt gebouw in Ermelo. Op het grasveld in Ermelo tussen het Sonneheerdt gebouw en de woningen in Parc Viventra staan de zeven ‘Paarden’ van Miep Maarse.

Doorn

In Doorn, vlakbij de receptie van ’t Sand staan ‘Tempeltje’, gemaakt door Ron Schreefsel en het in 1988 door Frank Letterie gemaakte beeld ‘Gezin’.

Zeist

In Zeist staat op het grasveld ‘The Wave’, van de hand van Linda Verkaaik en Pascal Pietersma. De neon woordkastjes met de titel ‘Woorden op reis’ van Saskia Hoogendoorn en Lieuwe Martijn Wijnand zijn te vinden op de campus in Zeist.

Uw mening telt!

U kunt ons t/m 30 mei 2016 laten weten wat u van de kunstwerken vindt en welke kunst onze terreinen en gebouwen interessanter maakt. Mede op basis van uw reactie wordt een passende aanschaf gedaan. U kunt een e-mail o.v.v. het kunstwerk sturen naar kunst@bartimeus.nl. Alvast bedankt.