menu Sluit het hoofdmenu

Unieke presentatie over Reach & Match Learning Kit

geplaatst op Kinderen spelen met de Reach  Match Learning Kit

Op woensdagmiddag 22 maart geeft de Australische Mandy Lau een presentatie over de door haar ontwikkelde Learning Kit 'Reach & Match'. De kit is ontwikkeld vanuit de behoefte aan geschikt leermateriaal voor kinderen met een visuele beperking. Deze Engelstalige presentatie vindt plaats bij Bartiméus in Doorn. Professionals zijn van harte welkom om deze presentatie bij te wonen.

De 'Reach & Match Learning kit' is aantrekkelijk en verantwoord spelmateriaal speciaal ontwikkeld voor kinderen met een oogbeperking. De Australische ontwikkelaar Mandy Lau zal tijdens haar presentatie toelichten hoe je de learning kit kunt inzetten voor tal van leeractiviteiten speciaal gericht op visueel beperkte leerlingen.

De presentatie is onder andere interessant voor ambulant begeleiders, leerkrachten, ouders, gedragsdeskundigen en verder iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en het materiaal zelf uit te proberen.

De Learning kit heeft wereldwijd al diverse prijzen in de wacht gesleept.

Datum: 22 maart van 14.00 - 15.30 uur
Locatie: Bartiméus Bosschool in Doorn. Adres: Oude Arnhemse Bovenweg 3
(download route)

Graag tijdig aanmelden door een e-mail te sturen aan ICT-coördinator Dick Lunenborg, dlunenborg@bartimeus.nl.

Reach en Match Learning Kit

De 'Reach & Match Learning Kit' is aantrekkelijk en verantwoord spelmateriaal speciaal ontwikkeld voor kinderen met een visuele beperking