menu Sluit het hoofdmenu

Tour à deux! Fietsen doe je samen event

geplaatst op Fietsen doe je samen

Begin juli start de Tour de France in Utrecht. De Oogvereniging grijpt deze gelegenheid aan en organiseert in samenwerking met de KNWU (Wielerunie) op zondag 31 mei a.s. een leuke en enerverende dag vol fietsplezier voor iedereen, jong en oud(er) die goed of minder goed ziet.

De boodschap is: Fietsen doe je samen! Het wordt een gezellig en uitdagend (familie-)evenement. Iedereen die voor- of achterop een tandem wil rijden is van harte welkom. Het gaat erom dat je met elkaar een leuke, sportieve en sociale ervaring deelt.

Programma

De dag start 's morgens om 10.00 uur met een mini-seminar over tandemfietsen en een gezonde levensstijl. Tandems, tandemfietsen en gezond leven: het komt allemaal aan bod.

In de middag gaan we het tandemfietsen zelf beleven. Een speciale toertocht is uitgezet van 13.45 - 17.00 uur. Liefhebbers kunnen 35 kilometer lang genieten van het mooie landschap rond Utrecht en Haarzuilens. Wie wil kan het tandemfietsen van tevoren even rustig uitproberen tijdens een clinic op afgesloten terrein (vanaf 11.30 uur).

Voor de echte sportievelingen is er om 12.15 uur bovendien een tijdrit (wedstrijd).

Locatie

De locatie van het evenement is Sportpark De Paperclip (Parkzichtlaan 203) in Utrecht Leidsche Rijn (op loopafstand vanaf station Vleuten).

Aanmelden

Graag voor dinsdag 19 mei aanmelden bij de Oogvereniging. Kijk voor meer info op oogvereniging.nl.