menu Sluit het hoofdmenu

Super sportevenement Bartiméus-Visio

geplaatst op Spannende voetbalwedstrijd Visio Bartiméus op Cruijfcourt

Woensdag 6 april 2016. Bartiméus Zeist ontving 40 jonge sporters van Visio en Bartiméus. Zij zijn allen leerlingen van het VSO in Visio Huizen, Grave en Rotterdam en Bartiméus Doorn en Zeist.

Dit jaarlijks terugkomende sportmiddag is nu al weer voor het vierde jaar gehouden. In de sportzaal waren er twee toernooien Showdown en op het Cruijff court een voetbaltoernooi. Het was nog wel even spannend of de voetballers het droog zouden houden, maar buiten de kou was het gelukkig droog gebleven.

Het sporttoernooi heeft als doel om elkaar te ontmoeten op sportief gebied. Dat bleek ook in de praktijk zo te zijn. De leerlingen van de verschillende VSO scholen speelden gemixt door elkaar. Zowel bij showdown, als bij voetbal werd er sportief met elkaar om gegaan. Maar ook leerlingen die elkaar uit het oog waren verloren, doordat één van de twee naar een andere school was gegaan, vonden elkaar weer op dit toernooi. Uiteraard was de wil er bij iedereen om zo goed mogelijk te spelen en te winnen. Dit leverden mooie duels op. Iedereen is tot het uiterste gegaan en velen waren vermoeid na deze middag sporten. De dag werd afgesloten met de bekendmaking van de winnaars, met daarbij een daverend applaus voor iedere deelnemer van het toernooi. Op naar volgend jaar…het jubileum jaar.