menu Sluit het hoofdmenu

Suleima Luciano opent Bartiméus Hengelo

geplaatst op Voorzijde nieuwe vestiging Bartiméus in Hengelo

Bartiméus is terug in Hengelo. Op donderdag 13 oktober opent Suleima Luciano, bekend van het tv-programma ‘Blind naar de top’, de nieuwe vestiging aan de Lodewijkstraat 30 in Hengelo officieel. Bartiméus vindt het belangrijk dat de expertise dicht bij de cliënten beschikbaar is. Er is daarom een mooi pand gevonden aan de Lodewijkstraat, waar onder meer ook huisartsenpraktijk Van Zon en Van der Wel is gevestigd.

Blind naar de top

Op donderdagmiddag 13 oktober om 15.00 uur verricht Suleima Luciano de officiële openingshandeling. Behalve dat zij bekend is van het tv-programma ‘Blind naar de top’ is zij oud-cliënte van Bartiméus. Zangeres en pianiste Anne Keizer, bekend van het tv-programma ‘The Voice Kids’ en cliënte van Bartiméus, treedt daarbij op.

Van 15.00 tot 19.00 is iedereen welkom een kijkje te komen nemen in de nieuwe vestiging en kennis te komen maken met de professionals van Bartiméus. Zij geven uitleg over wat zij kunnen betekenen als mensen worden geconfronteerd met slechtziendheid. Ook is er een informatiemarkt met toepasselijke producten en diensten van leveranciers en organisaties op het gebied van slechtziendheid.

Programma

  • 15.00 uur  Ontvangst;
  • 15.15 uur  Muzikale omlijsting door Anne Keizer;
  • 15.30 uur  Officiële openingshandeling door Suleima Luciano;
  • 15.45 uur  Muzikale omlijsting door Anne Keizer.

Van 15.00 - 19.00 uur:

  • Open Huis & Informatiemarkt

Radio509 is aanwezig bij de officiële opening en zal live verslag doen. Luister van 15.00 - 19.00 uur via internet of via de app! Ga naar App Store of Google Play.

Met name cliënten van Bartiméus in Hengelo e.o. worden van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen!