menu Sluit het hoofdmenu

Studenten Hanzehogeschool organiseren uniek diner voor goede doel

geplaatst op Zie niks meer en dineer

Vijf studenten van de Hanzehogeschool in Groningen zetten op zondag 22 januari in restaurant 'De Koperen Kees' in theater De Spiegel in Zwolle een unieke belevenis neer voor een geweldig goed doel. Er zijn slechts 50 exclusieve plaatsen beschikbaar voor een culinaire reis in een duistere beleving met het thema 'Zie niks meer & Dineer'. De opbrengst van deze culinaire en bijzondere avond wordt besteed aan spelmaterialen voor kleuters met een visuele beperking.

De 50 gelukkige gasten worden naast het proeven van een smaakvol 3-gangen diner ook nog eens getracteerd op een unieke blinde veiling van een schilderij van internationaal exposerend kunstenares Hanneke Setz, www.hannekesetz.nl.

Blind verwend

Restaurant ‘De Koperen Kees’ stelt haar restaurant belangeloos beschikbaar en met ingrediënten van vele sponsoren en gezellige muziek worden de gasten culinair en cultureel de gehele avond blind verwend. Het goede doel van de avond is het project 'Spelmaterialen voor kleuters' van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt.

Wie 'Zie niks meer & dineer' niet wil missen, moet er snel bij zijn. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar voor € 50,- p/p, vol = vol! De avond start om 17.30 uur. Voor meer informatie volg de Facebookpagina Zieniksmeerendineer.

Wilt u deze unieke avond bijwonen? Meld u dan snel aan door te mailen naar zieniksmeerendineer@hotmail.com

Bron: Hanzehogeschool Groningen