menu Sluit het hoofdmenu

Sportkamp voor kinderen met visuele beperking

geplaatst op Sportkamp Oogvereniging: allerlei sporten uitproberen

Ben je slechtziend of blind en ben je tussen de 8 en 18 jaar? Ben je op zoek naar een geschikte sport bij jou in de buurt? Dan is het sport-kennismakingskamp van de Oogvereniging zeker iets voor jou! Je maakt op een leuke en ontspannen manier kennis met verschillende sporten.

Van donderdagavond 20 t/m zondag 23 augustus houdt de Oogvereniging een sport-kennismakingskamp in Veldhoven. Ben je op zoek naar een (nieuwe) sport bij jou in de buurt? Meld je dan snel aan voor dit kamp. Na afloop krijg je (wanneer gewenst) advies en begeleiding bij het zoeken naar een sportvereniging bij jou in de buurt waar je jouw favoriete sport kunt beoefenen.

Leeftijdsgroepen

Er zijn 2 leeftijdsgroepen, 8 t/m 14 jaar en 14 t/m 18 jaar die gedurende dit kamp apart maar ook samen activiteiten beoefenen. Het sporten zal veelal gezamenlijk zijn, de overige activiteiten (slapen en de avonden) zijn zoveel mogelijk gescheiden. Het kamp wordt begeleid door ervaren vrijwilligers en tijdens het sporten zijn er ervaren (sport)trainers aanwezig.

Waar? De Buitenjan in Veldhoven
Kosten? € 60,00
Meer info? per e-mail via sport@oogvereniging.nl of telefonisch via 06 - 283 252 45.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar sport@oogvereniging.nl. Het inschrijvingsformulier wordt dan z.s.m. toegestuurd. Na de bevestiging van deelname**, vanuit de organisatie van het sportkamp, wordt verzocht het geld over te maken. Na betaling is de inschrijving definitief.

Wees er wel snel bij, want vol=vol!

** De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren/selecteren.