menu Sluit het hoofdmenu

Seniorenmarkt 2016 in Bussum

geplaatst op Een foto van vier senioren

Na een succesvolle Seniorenmarkt in 2015 organiseren Seniorenraad Bussum, Sportcentrum De Zandzee, Versa Welzijn, Familiae Gooi & Vechtstreek en Bibliotheek Naarden-Bussum op maandag 30 mei van 10.00 - 15.00 uur opnieuw een markt voor senioren. Ook Bartiméus is aanwezig met een stand.

Op de seniorenmarkt presenteren organisaties zich uit de profit en non-profit sector die zich op enigerlei wijze bezig houden met senioren of die voor senioren van belang kunnen zijn. Tijdens deze informatiemarkt worden ook workshops en presentaties verzorgd.

Expertise Bartiméus

U kunt in de stand van landelijke organisatie Bartiméus terecht voor informatie over het zo zelfstandig mogelijk kunnen leven met een visuele beperking. Denk hierbij aan handige (lees)hulpmiddelen, tablets, iPad, smartphone en Internet. Vanuit Bartiméus is Angela Fekken, adviseur en trainer computertoegankelijkheid, aanwezig. Zij beantwoordt graag al uw vragen. Ook demonstreert ze de hulpmiddelen van uw interesse.

De Seniorenmarkt wordt gehouden in de bibliotheek Gooi en meer in Bussum. Adres: Wilhelminaplantsoen 18 (1404 JB), Bussum. Het programma is vanaf begin mei te vinden op de website: www.bibliotheekgooienmeer.nl.