menu Sluit het hoofdmenu

Samenwerking Bartiméus, Groene Kruis Winkel en Slechtziend.nl verlengd

geplaatst op Samenwerking Bartiméus, Groene Kruis Winkel en Slechtziend.nl verlengd

De samenwerking tussen Bartiméus, Groene Kruis Winkel en Slechtziend.nl is wegens succes verlengd. Ook in 2016 kunnen belangstellenden tijdens inloopspreekuren in winkels van Groene Kruis terecht met vragen over slecht(er)zien, zelfredzaamheid, onderzoek, advies en vergoedingen. U bent van harte welkom!

Het doel achter de samenwerking is om mensen met een visuele beperking meer te bieden in de winkels van Groene Kruis Winkel dan alleen hulpmiddelen. Daarom kunnen sinds augustus 2014 belangstellenden tijdens inloopspreekuren bij een professional van Bartiméus terecht voor informatie over slechtziendheid in combinatie met handige hulpmiddelen en advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. Hendrik Rintje Schievink van Groene Kruis Winkel: "Het is geweldig dat we onze service hebben kunnen uitbreiden door onze winkelklanten dit te bieden". Omdat de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kunnen mensen ook in 2016 bij diverse winkels van Groene Kruis Winkel terecht voor advies en ondersteuning. Piet Strijker van Bartiméus: "Fantastisch dat we op die manier mensen dicht bij hun woonplaats kunnen blijven helpen".

Gratis spreekuren

Heeft u een vraag en wilt u persoonlijk advies, dan kunt u langskomen in Heerenveen, Drachten, Oosterwolde of Sneek. De eerstvolgende spreekuren vinden plaats op dinsdag 1 maart in Sneek en Heerenveen. Een overzicht van alle data en tijdstippen is te vinden op de website van Bartiméus. De spreekuren zijn gratis. Wel vragen wij u vooraf even te laten weten dat u komt, u kunt dit doorgeven via de Bartimeus Infolijn, 088 – 8899888.

Meer informatie over Groene Kruis Winkel kunt u vinden op de website http://www.groenekruiswinkel.nl/ en over Slechtziend.nl op http://www.slechtziend.nl/.