menu Sluit het hoofdmenu

Resultaten eindexamens vso Bartiméus

geplaatst op Vlag met opschrift Hoera Geslaagd

Afgelopen periode hebben onze leerlingen van de praktijkafdeling en van vmbo/havo meegedaan aan de eindexamens. Na een intensieve examentijd konden de meeste leerlingen de vlag buiten hangen. Van harte gefeliciteerd en degenen die een herkansing hebben of een deel van het jaar gaan overdoen doen wensen we veel succes.

Drie leerlingen van het vso, van de afdeling praktijk hebben in mei examen gedaan via het IVIO-examenbureau. Twee leerlingen voor het vak Nederlands op niveau KSE2 (1 F), een leerling daarvan ook voor rekenen/wiskunde op niveau KSE1 (richting 1F) en één leerling voor Engels op niveau KSE2 (CEF A1). Vijf weken na de examens kwam de uitslag. Het resultaat mocht er zijn. De deelnemers zijn geslaagd. Ilse, Mirte en Thijs: van harte gefeliciteerd!

Geeske de Boer
Leerkracht Vso afdeling praktijk

Afgelopen week (7 t/m 10 juli) waren de mondelinge staatsexamens op het vso en na drie spannende dagen kregen we de uitslagen van de voorzitter. De vier havo-leerlingen die meededen voor een volledig diploma, zijn allemaal geslaagd. De twee vmbo-BB leerlingen zijn ook geslaagd voor hun certificaten, en ook 6 vmbo-TL leerlingen hebben een volledig diploma gehaald, hiervan moesten twee leerlingen een vak over doen van vorig jaar. Eén is zelfs cum laude geslaagd!
Een leerling heeft een herexamen in augustus, en probeert dan alsnog zijn diploma te halen, en één leerling doet een deel van het jaar over. Eén leerling heeft haar certificaten gehaald, en probeert volgend jaar nog twee ontbrekende vakken te doen voor een volledig diploma.

Het hele team van vso feliciteert Janice, Sam, Daniël, Jacob Pieter, Wesley, Nienke, Noah, Justin, Marciano, Joey, Daphne, Merijn en Louise met dit mooie resultaat!

Madelon Veenemans
Docent economie Bartiméus Onderwijs Vso Zeist
Examencoördinator