menu Sluit het hoofdmenu

Pinksteren: voor het eerst weer live vieren in de kapel

geplaatst op De kapel in Doorn

Na een lange periode van luisteren naar de kapeldienst op de woningen is het weer mogelijk met een aantal mensen samen te komen in de kapel in Doorn. Juist op het Pinksterfeest, waarop mensen in beweging worden gezet om de boodschap van liefde, hoop en vrede te brengen, mogen ook wij weer in beweging komen om samen te vieren!

Om de beurt 

De komende tijd zijn er dertig personen welkom bij de vieringen. Natuurlijk op gepaste afstand en met de bekende coronamaatregelen. De pastores maken een rooster en nodigen de bewoners van de verschillende woningen bij toerbeurt uit. Zo gauw het veilig kan en mag gaan we de bezoekers aantallen vergroten.

Livestream

Sinds maart vorig jaar nemen we de diensten op en zenden we ze uit via Radio 509. Dit kan nog steeds via deze link. Dit blijven we doen tot eind juni. De afgelopen tijd is er in de kapel apparatuur aangebracht waarmee we de vieringen live kunnen uitzenden in de woningen via een livestream. Een aantal vieringen in de maanden mei en juni beschouwen we als pilotvieringen waarin we de apparatuur en de opnames op de woningen testen. Als dit allemaal goed werkt, zijn de kapeldiensten vanaf begin juli live te beluisteren via Ik ben online op zondagen om 10.30 uur. Ook is het mogelijk de (opgenomen) viering op een later tijdstip te beluisteren.