menu Sluit het hoofdmenu

Pannenkoekenfeest!

geplaatst op Pannenkoekenfeest

Tingelingelinge pannenkoek! Dáár is Bakker Bram! Vrijdag 9 juni hebben we op school de leuke feestweek afgesloten met pannenkoeken!

Om 10.00 uur komt Bakker Bram aangefietst op zijn bakfiets om voor de hele school pannenkoeken te bakken. Hij heeft alles mee: meel, eieren, boter, melk en natuurlijk koekenpannen! In de stromende regen is Bakker Bram gestart met het bakken van honderden pannenkoeken. Pff, wat een klus, maar wat lekker! Voor de kinderen is er ondertussen een speurtocht over pannenkoeken: wat is er allemaal nodig om te bakken?

Om 13.00 uur is het dan eindelijk tijd om naar buiten te gaan en te gaan smullen! En….de zon begint te schijnen! Er wordt op het plein gezellig muziek gemaakt door Toon op zijn gitaar. Wat een leuke liedjes zijn er om te zingen! Alle kinderen van de Bosschool, meesters en juffen en een paar ouders zoeken een plekje op het plein en genieten van de pannenkoeken. Er is stroop, suiker, jam, pasta en honing om lekker op de pannenkoek te doen. Sommige kinderen lusten er zelfs wel vier. Jammie!  Met volle buiken gaan de kinderen aan het einde van de middag weer naar huis. Het was een geslaagd feestje!