menu Sluit het hoofdmenu

Outdoor Radio509 Showdowntoernooi. Doe mee!

geplaatst op Showdown

Zaterdag 27 juni organiseert Radio509 een bijzonder 'outdoor' Showdowntoernooi in Apeldoorn. Normaal gesproken wordt showdown binnen gespeeld en alleen door visueel beperkte sporters, maar Radio509 organiseert het showdowntoernooi buiten om het spel een extra dimensie te geven. Iedereen kan en mag mee doen aan dit toernooi, want iedere speler krijgt een verduisterende bril op. Kom ook!

Wereldkampioen Leander is erbij

Meet-greet-and-feelwereldkampioen Leander Sachs is aanwezig bij het Radio509 outdoor Showdowntoernooi. Natuurlijk geeft Leander tekst en uitleg over showdown spelen op dit hoge niveau en wie wil kan de uitdaging aangaan dooor met en tegen hem te spelen. Het Radio509 outdoor showdowntoernooi wordt gehouden bij Tafeltenniscentrum De Brug, Zilverschoon 108, in Apeldoorn.

Aanvang 10.00 uur. De winnaars worden bekend gemaakt om 17.00 uur.

Live radio en workshops

Radio509 doet live-verslag van dit sportieve evenement. De deelnemers aan het showdowntoernooi en supporters kunnen ook een radioworkshop sportverslaggeving volgen. De workshops worden ’s morgens en ’s middags gegeven. Radio509 maakt hiervoor gebruik van een speciaal voor dit doel ontwikkelde mobiele radiostudio.