menu Sluit het hoofdmenu

Ouders gezocht

geplaatst op Clienten geven aan wat ze nodig hebben

Bartiméus onderzoekt hoe zij de zorg- en dienstverlening voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking nóg beter kan maken. Daarvoor is Bartiméus op zoek naar ouders van een kind met een ernstig meervoudige beperking tussen de 4 en 6 jaar.

De wereld is in constante verandering en Bartiméus wil daarin mee veranderen. Om passende ondersteuning te kunnen blijven geven, wil Bartiméus graag van de mensen zélf weten wat ze belangrijk vinden in hun leven en wat ze nodig hebben.  

Lars Lommers en Angelique Koelewijn zijn projectleiders van het project 'Integraal aanbod kinderen in ontwikkeling'. 

Praktijkervaringen

Lars: 'Momenteel zijn we bezig te onderzoeken hoe we kinderen die een ernstig meervoudig beperking hebben, waaronder slechtziend of blind, nóg beter kunnen helpen. En daar zijn praktijkervaringen onontbeerlijk bij. Daarom willen we graag in gesprek met ouders van een kind met een ernstig meervoudige beperking dat tussen de 4 en 6 jaar oud is. In een gesprek van ongeveer 1,5 uur gaan we praten over de eerste 4 levensjaren van het kind. Terugblikken op de beleving, de ervaringen, wensen en behoeften. 

Wij zoeken ouders die voor Bartiméus gekozen hebben als zorgaanbieder, maar ook ouders die gekozen hebben voor een andere aanbieder, of zelfs voor een andere oplossing.  We komen graag in gesprek met ouders die in het midden van het land wonen en ouders die in andere regio's wonen. 

Bent u die ouder die ons verder kan helpen door uw ervaringen te delen en bent u bij voorkeur beschikbaar om op 11, 18 of 25 september aanstaande met ons in gesprek te komen op een nader te bepalen locatie, dan komen wij graag met u in contact.'

Wilt u Angelique en Lars helpen met uw praktijkervaring?

Neem dan contact met ze op! Angelique Koelewijn: stuur een e-mail naar akoelewijn@bartimeus.nl of bel 06 24 34 13 83. Lars Lommers is bereikbaar op e-mail llommers@bartimeus.nl en telefoonnummer 06 24 21 20 95