menu Sluit het hoofdmenu

Oproep tot het indienen van projectideeën

geplaatst op Oproep tot het indienen van projectideeën

Het ZonMw-programma InZicht nodigt uit tot het indienen van projectideeën voor twee verschillende oproepen. De eerste oproep gaat over projectideeën met de thema’s 'toegepaste technologie' of 'eigen regie'. De tweede oproep betreft literatuuronderzoek. De deadline voor het indienen van projectideeën is 13 april 2016.

InZicht

Het doel van het programma InZicht is een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking en eventuele bijkomende beperkingen. Dit doet InZicht onder andere door wetenschappelijk onderzoek te stimuleren. De beide oproepen passen in dit kader.

Oproepen

De eerste oproep biedt de mogelijkheid om projectideeën in te dienen voor promotietrajecten of 2-jarige projecten voor onderzoek naar 'toegepaste technologie' of 'eigen regie' (Oproep InZicht). Randvoorwaarden, criteria en meer informatie met betrekking tot de eerste oproep kunt u vinden op de op de website van ZonMw. De tweede oproep vraagt ook om projectideeën, maar dan voor reviews (Oproep InZicht Review). Randvoorwaarden, criteria en meer informatie met betrekking tot de tweede oproep kunt u vinden op de op de website van ZonMw.

Deadline

De deadline voor het indienen van projectideeën is voor beide oproepen 13 april 2016.