menu Sluit het hoofdmenu

Oogverblindend Mooi: zelfverzekerd op pad

geplaatst op Rode blouse op kledinghanger met ketting

Als je erop uitgaat, wil je goed voor de dag komen. Maar dat is een stuk lastiger als je letterlijk niet kunt zien of je twee dezelfde sokken aan hebt. Of er een vlek op je kleding zit. Of dat er een pluk haar rechtop staat. De training Oogverblindend Mooi leert je praktische trucs en tips over persoonlijke verzorging en styling. Zoals make-up, het inrichten van je kledingkast en het doen van de was.

Oogverblindend Mooi is een training van 1 dag die gegeven wordt door een professionele stylist. Niet alleen krijg je praktische tips die een steuntje in de rug geven aan je zelfvertrouwen. Ook krijg je een persoonlijk kleur-en stijl advies. Kortom: een hele leuke dag en gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen en zelfstandigheid. De training is bedoeld voor alle mensen met een visuele beperking die graag goed verzorgd op pad gaan. Jong, oud, vrouw en man. Speciaal voor mannen is de training uitgebreid met was-en kledingkasttips.

Annet is 44 jaar oud en blind en ging naar de training Oogverblindend Mooi:

Ik durf me weer te laten zien. Mijn ‘oude’ ik uit de tijd dat ik nog goed kon zien is weer naar boven gekomen. Na de Oogverblindend Mooi training straalde ik van oor tot oor en ik wilde opnieuw gezien worden. Mijn zelfvertrouwen heb ik terug gekregen.

Nieuwe website: bartimeus.nl/oogverblindendmooi

Wil je meer informatie over de training of ervaringen van anderen lezen? Of wil je al wat meer uitleg of praktische tips. Bekijk dan eens de video’s over Oogverblindend mooi: www.bartimeus.nl/oogverblindendmooi.

Nieuwe app

Er is ook een gloednieuwe app beschikbaar met een kleurenscanner. Deze kun je nu al downloaden. Maar hij wordt nóg interessanter wanneer je de training gevolgd hebt. Want dan wordt ook jouw persoonlijke stijladvies in de app geplaatst en heb je dus eigenlijk je persoonlijke stylist in de vorm van deze app altijd bij de hand als je gaat shoppen of als je voor je eigen kledingkast staat.

Direct aanmelden voor de training

Direct aanmelden kan natuurlijk ook! De eerste training is op 1 april in Hengelo en op 27 mei is er een training in Zeist. De overige data zijn te vinden op de website.

Knop  schrijf je nu in